Meubelhart Beusichem en De Woonindustrie maken zich op voor extra inkoopdagen

Meubelhart Beusichem is klaar voor twee extra inkoopdagen. Die worden gehouden op maandag 2 en dinsdag 3 november. Zowel de Expo als hal 12 en 14 zijn van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Inkopers krijgen ruim de gelegenheid de nieuwe collecties van dichtbij te bekijken en zaken te doen. In navolging van Beusichem houdt ook De Woonindustrie (DWI) een extra inkoopdag. Daar is het komende maandag Marketday BXL, een alternatief voor Meubelbeurs Brussel. 

Mede door een grote behoefte onder winkeliers houdt Meubelhart Beusichem en Beusichem Expo op 2 en 3 november extra ingelaste inkoopdagen. De exposanten merken dat veel winkeliers hard door hun voorraad heen gaan. "Daarnaast gaat Meubelbeurs Brussel niet door en was de laatste meubelvakbeurs in Beusichem een groot succes, aangezien niet iedereen in de gelegenheid was om een bezoek aan de beurs in september te brengen is er besloten twee extra dagen in te lassen", liet men eerder weten.

Naar de mening van de exposanten zijn de gebouwen in Beusichem zo groot en zijn de presentatieruimtes zo ruim opgezet dat iedereen zich er vrij kan bewegen. De voorgeschreven richtlijnen van het RIVM worden dan zeer zeker ook nageleefd.

"Omdat we over zoveel ruimte beschikken, hebben we besloten om deze extra inkoopdagen te organiseren. Alle exposanten vonden het een prima idee. Uiteraard zal er door winkeliers verschillend over worden gedacht, maar wie komen wil is van harte welkom."

Beurstijden:
- Maandag 2 november van 10:00 uur tot 18:00 uur
- Dinsdag 3 november van 10:00 uur tot 18:00 uur                                 
Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
www.meubelhartbeusichem.nl

De Woonindustrie
In navolging van Meubelhart Beusichem en Beusichem Expo houdt De Woonindustrie (DWI) dus ook een extra inkoopdag. "Mis deze kans niet, kom veilig inkopen bij De Woonindustrie in Nieuwegein", meldt het inspiratiecentrum in een directmailing aan vakbezoekers. "Op maandag 2 november is het bij DWI Marketday BXL, een alternatief voor Meubelbeurs Brussel. Tussen 10.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom in Nieuwegein. Ontmoet de makers onder het genot van een Belgische wafel. Onze doorstroomlocatie, van 35.000m2, maakt mogelijk dat onze exposanten u veilig en verantwoord kunnen ontvangen", aldus De Woonindustrie.

Naast deze specifieke Marketday kunnen belangstellenden van maandag tot en met vrijdag altijd op afspraak terecht bij de exposanten. 

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven