Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Softwareproducent gaat in zee met meubelmaker

“Hé, hebben jullie ooit aan het gebruik van Augmented Reality (AR) gedacht?” Met deze 10 simpele woorden begon de samenwerking tussen meubelmaker Händig en digitale koploper StickyLock.

"Dat Covid-19 een enorme impact heeft op veel bedrijven is wel duidelijk." Ook voor de mannen van Händig was de impact groot. Zij zaten met de handen in het haar. Als podiumbouwer waren ze namelijk afhankelijk van al de verschillende festivals en evenementen die doorgaans door heel Nederland worden georganiseerd. Begin maart viel de agenda van het bedrijf leeg door de crisis. Alles werd gecanceld en de machines vielen stil.Echter, dat moment van stilte duurde niet lang; de Brabanders zetten meteen de knop om en bedachten een plan om hun creativiteit op een andere manier in te kunnen zetten. “Iedereen moest thuis gaan werken. Wij bedachten dat het een goed idee was om thuiswerk meubilair te maken”, zo vertelt medeoprichter Mark Snoeijen.

Naast betaalbaar en flexibel onderscheid het bedrijf zich ook nog eens op innovatieve wijze van de concurrentie. Toen de jongens werden benaderd door StickyLock over een mogelijke samenwerking hebben ze er namelijk geen moment over getwijfeld: zij wilden met AR aan de slag. “Ik geloof erg in AR en ik wil onze potentiële klanten graag laten zien hoe onze meubels bij hen in huis staan.” De jongens zagen al snel de voordelen van het gebruik van AR. “Klanten kunnen met Augmented Reality al een voorproefje krijgen van hetgeen ze mogelijk aanschaffen. Hierdoor kunnen ze bekijken of het staat en hoe groot het desbetreffend product in werkelijkheid is.”

Door het gebruik van de app kunnen klanten het product naar keuze uitzoeken. Vervolgens kan deze heel simpel in de gewenste ruimte geplaatst worden. “Klanten die dus nog twijfelden kunnen we nu overhalen door ze te laten proeven van een Händig product in huis.”

Meer informatie:
StickyLock
info@stickylock.com  
www.stickylock.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.