Blogger schrijft ontbrekende interieurboek

De Zweedse Interieurblogger Frida Ramstedt, zocht jarenlang naar een boek met basiskennis over het inrichten van huizen, met vuistregels en vondsten waar iedereen iets aan heeft, ongeacht voorkeur voor een bepaalde stijl. Een boek dat laat zien hoe kleine ingrepen een groot verschil kunnen maken, zonder dat je een hoop nieuwe spullen nodig hebt of moet verbouwen. Dat boek schreef ze uiteindelijk zelf.In Het grote interieurboek lezen lezers alles over de basisprincipes en vuistregels, kleur, verlichting, hulpmiddelen en koopadvies voor een huis om in te wonen. Daarnaast staan er in haar boek veel stylingtips voor presentatie en sfeer.

Frida Ramstedt woont en werkt in Zweden. Haar enorm populaire interieurblog www.trendenser.se werd meermaals bekroond, onder meer met de Elle Decoration Award voor Best Interior Design Blog. Ze is een veelgevraagde spreker over trends ondernemerschap en interieurstyling. De verhaalrechten worden aan 25 landen verkocht

Meer informatie:
Frida Ramstedt | Tendenser
www.trendenser.se


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.