ETC Design Center: "Wij blijven geopend"

Naar aanleiding van de laatste persconferentie omtrent het coronavirus, heeft het inspiratiecentrum ETC Design Center Europe in Culemborg diverse telefoontjes ontvangen met de vraag of zij aanstaande maandag nog geopend zijn als centrum.
''Ja, wij blijven vooralsnog gewoon open echter doen wij een extra beroep op u als bezoeker. Om als centrum open te kunnen blijven is het van groots belang dat de maatregelen nageleefd worden.
Dat kunnen wij niet alleen, wij vertrouwen erop dat u ook uw verantwoording neemt.''

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand. Dit houdt in dat u afstand bewaard bij de entree maar ook in het centrum. Bewaard gepaste afstand tot de exposanten en uw medebezoekers. Doe bijvoorbeeld een stapje opzij in de gangpaden als iemand wil passeren of er een ‘tegenligger’ aankomt. Neem een proactieve houding aan en ga er niet vanuit dat de ander het wel doet. Het dringende advies om een mondkapje te dragen blijft uiteraard ook van kracht.

Verplicht aanmelden
Wilt u het ETC gaan bezoeken, dan dient u zich eerst aan te melden. ''Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online aanmeldsysteem zodat u zich eenvoudig met u mobiel kunt aanmelden maar tot die tijd verzoeken wij u dringend om, bij voorkeur, uw aanmelding telefonisch door te geven.  
Wacht hier niet mee tot maandagochtend maar doe dit voor het weekend.''

''Wij werken inmiddels met aankomsttijden wat inhoud dat wij een X aantal mensen per half uur naar binnen laten. Het kan dus goed zijn dat de gewenste aankomsttijd al vol zit als u zich laat aanmeldt waardoor u een half uur of uur doorgeschoven moet worden. Neem daarom altijd telefonisch contact met ons op zodat wij de opties met u kunnen bespreken. Wij begrijpen dat dit niet altijd wenselijk is, maar op deze manier kunnen wij de deuren open houden en dat is uiteindelijk voor alle partijen van belang.
Kiest u ervoor zich niet aan te melden, dan kan het zijn dat wij u geen toegang kunnen verlenen bij aankomst en u moet wachten totdat er een tijdslot vrij is.''

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
www.etcdesigncenter.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.