Gesprek over 'buiten naar binnen' te halen en 'binnen naar buiten'

Interieurontwerpster Marjolein Dekkers maakt podcast met hoofdredacteur Elle Decoration

Interieurontwerpster en BNS Crisp-stylist Marjolein Dekkers (foto) heeft een podcast gemaakt met Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration. Evelien spreekt in de audio-uitzending over de nieuwste trends en over wat haar inspireert: over de grote ontwikkelingen die de wereld veranderen en over de kleine gadgets die een interieur verrijken.

In deze eerste aflevering vertelt Evelien Reich over de trend om in deze tijden van corona 'buiten naar binnen' te halen en 'binnen naar buiten'. Maar ze vertelt ook over de kleur van de duivel.

Onder het motto "Lekker luisteren naar vakgenoten of interieurarchitecten" maakt Marjolein Dekkers de komende tijd verschillende audio-uitzendingen. In de podcast Stijlcast hoor je gesprekken met interieurstylisten over het vak en over hen zelf. Wat motiveert je telkens weer om voor een nieuwe opdracht iets nieuws te verzinnen? Hoe houd je je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hoe leg je dat je klanten voor? Tips en tricks over het vak en raak als interieurprofessional geïnspireerd door de gasten die zij uitnodigt voor haar podcast.

Marjolein Dekkers is 30 jaar werkzaam geweest als journalist en maakte een ommekeer in haar carrière. Zij is stylist en werkt als assistent van een bouw begeleider. 

Hier is haar eerste podcast te beluisteren.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.