DutchTapestries op zoek naar verkooppunten

DutchTapestries, voorheen DyasFineArt, heeft jaren op de Trademart Utrecht gestaan met een stand. De laatste jaren heeft het bedrijf zich gericht op de toeristenbranche en werkt veelal met musea samen door middel van kunstwerken vertaalt in jacquard geweven stoffen.  Hiervan worden in de eigen confectieatelier (wand)kleden, kussens en tassen gemaakt. DutchTapestries helpt het oude ambacht in stand te houden. Zij ziet het als hun missie en passie om meer bekendheid te creëren voor deze weeftechniek. 

"Wat vroeger een ambacht was is nu de normaalste zaak van de wereld. Tegenwoordig wordt het dan wel uitgevoerd in China gelukkig is in Vlaanderen deze ambacht behouden", vertelt eigenaresse Bernadette Kamerman. "Deze ambacht brengen wij via onze producten terug de interieurs in. Doordat ze lokaal geproduceerd zijn is het een duurzaam product, iets wat de consument in deze tijden wilt."Op zoek
"Voor onze interieurproducten zoeken wij woonwinkels die deze collectie willen opnemen in hun assortiment", vervolgt Bernadette "Hierbij kunnen ze kiezen uit kussens, wandkleden en zelfs voor een eigen design. Een eigen ontwerp wordt ook vaak gekozen. Dit is al vanaf vijftig meter mogelijk. Zo kan een winkel haar eigen unieke collectie ontwerpen."

Meer informatie:
DutchTapestries
info@dutchtapestries.com  
www.dutchtapestries.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.