Messe Frankfurt organiseert geen beurzen eerste kwartaal 2021

Vanwege de voortdurende pandemie zal Messe Frankfurt geen fysieke beurzen organiseren op het beursterrein in de Duitse handelsstad tussen januari en maart 2021. Het bedrijf herziet haar beurzenagenda en zoekt nieuwe synergie en digitale oplossingen als alternatief.Sinds de crisis begon heeft Messe Frankfurt al 13 grote beurzen georganiseerd in China, maar een beurs organiseren in Frankfurt of elders in Duitsland zit er voorlopig niet in. Ondanks het feit dat beurshallen, zeker in Frankfurt, enorme gebouwen zijn waar afstand goed bewaard kan worden en waar constant frisse lucht doorheen kan stromen en het dus in feite een veilige omgeving voor bijeenkomsten is.

Maar de realiteit is: niet alleen overheden leggen reisbeperkingen op, ook bedrijven doen dit. Zowel bij deelnemers als bezoekers is er angst voor besmetting. Wolfgang Marzin, directeur van Messe Frankfurt: “Het is van groot belang voor onze klanten dat we in een vroeg stadium beslissingen nemen. Voordat ze veel geld stoppen in hun presentaties voor een beurs die dan toch niet door kan gaan. Messe Frankfurt blijft nauw samenwerken met de klanten om er zo zeker van te zijn dat onze beslissingen in hun belang zijn. En in het belang van hun branche.”

Lees hier het complete bericht.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.