Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sit & Sleep gaat voor nieuwbouw

Langs de Genkersteenweg in Hasselt zijn de werken gestart van de nieuwbouw van Sit & Sleep. Het bedrijf had nood aan een ruimer en moderner winkelpand. Het huidige gebouw zal plaats maken voor een winkelruimte van 1500 m². Vlak na het bouwverlof begonnen de afbraakwerken van het huidige pand en in het voorjaar van 2021 staat de oplevering gepland. De bouwplannen gaf Sit & Sleep in handen van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen, naar een ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries.


Een artist impression van het nieuw te bouwen pand.

Klantenbeleving 

Sit & Sleep heeft winkels in Hasselt, Leuven en Antwerpen. In al deze winkels verkopen ze een ruim gamma aan producten die een gezonde zit- en slaaphouding bevorderen, zo bevat iedere winkel een slaapafdeling, bureau-afdeling en een afdeling voor relaxzetels. Telkens met aangepast advies van kinesisten en ergonomen.

De winkel in Hasselt was erg verouderd, daarom besloot Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep Hasselt, om het pand te slopen en er een volledig nieuwe winkel te bouwen. “Kwalitatief advies en de juiste producten aanreiken, staan bij ons op nummer 1. Het huidige gebouw leende zich er niet meer toe om dit optimaal te kunnen doen. Daarom besloten we om te gaan voor een grotere en modernere winkel van 1500 m². Het volledige Sit & Sleep team van Hasselt kijkt er erg naar uit om vanaf 2021 onze klanten verder te kunnen helpen in de nieuwe winkel”, vertelt Stijn Lespoix.

Pop-up store
Om klanten tijdens de werken verder te helpen, opende Sit & Sleep een pop-up store in Genk, zo’n drie minuten verder dan de huidige site. “Op die manier kan het bedrijf zich blijven focussen op haar corebusiness en nemen wij de bouwzorgen van de klant helemaal over”, vertelt Geert Flipkens, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels. “Sit & Sleep mag er op vertrouwen dat hun bouwplannen in juiste handen zijn. We zorgen ervoor dat het bedrijf vanaf het voorjaar van 2021 kan verhuizen naar hun nieuwe, grotere en modernere winkel. Om zo hun klanten een nog betere service en beleving te kunnen bieden.”

Over Sit & Sleep
Bij Sit & Sleep kan de consument terecht voor alles wat te maken heeft met de inrichting van een gezonde slaap-, werk- en woonomgeving. De producten worden geselecteerd op basis van het juiste comfort voor de rug en geadviseerd in functie van lichaamsbouw, gaande van kleine hulpmiddelen tot een volledige ergonomische inrichting van kantoor of woning. Zo kunnen de klanten overdag goed zitten aan de ontbijttafel, in de wagen, op school, op het werk, in de relaxzetel en ’s nachts gezond slapen. Bovendien is er de mogelijkheid om de meeste producten eerst gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo vindt iedereen voor zijn of haar rugpijn een oplossing die écht helpt.

Meer informatie:
Sit & Sleep
www.sit-and-sleep.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven