Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage slaapevent in De Woonindustrie

Het slaapevent in De Woonindustrie (DWI) kent een voorzichtige start. In de afgelopen drie dagen was er aan sfeer geen gebrek op de tweede verdieping van het centrum. Alleen het aantal bezoekers bleef wat achter. Niet zo verwonderlijk, getuige het warme weer en de coronapandemie die veel potentiële bezoekers thuis hielden. Opvallend was verder dat maandag maar liefst 30% van de aangemelde bezoekers niet kwam opdagen.


Een compilatie van de fotoreportage die Wonen360 maakte. Klik hier om alle foto's te bekijken.

Niettemin was het overgrote deel van de exposanten tevreden over het verloop van het slaapevent, dat overigens nog twee dagen te gaan heeft: op maandag 21 en dinsdag 22 september staan de deuren van DWI opnieuw wagenwijd open. De verwachting is dat dan nog heel wat belangstellenden komen opdagen.



Iedere slaapprofessional moet het slaapevent bezocht hebben. Aan merken geen gebrek. Niet eerder in de geschiedenis van de VAKdagen van DWI waren er zoveel vertegenwoordigd, zoals uit de volgende opsomming(*) blijkt: Rőwa, 12Sleep, Acro Bedding, Axelsson, Beautyrest by Simmons, Bedding Concepts: Beka, Boxspring Design, By Topperbox, Caresse, Cinderella, Cox Slaapcomfort, Dauny, Delux Scandinavia,  Essentials, Equilli, Hasena Swiss Bed, Henson Design, Hypnos, Kayori, Key West Bedding, Kreamat, Matrazz, Maxfurn, Mybed, Norma, Poseidon Aquabeds, Recor Bedding, Royal Dream, Sleepeezee, Sleeping Beauty, Sleep on Seaqual, Sleepy, Somnus, Steel & Stockings, Stijlboxsprings, Swissflex, Swisssleep, Technogel, Tekvor Care, Ultima Bedden, Van Landschoot, Van Os Slaapkamers, Velda en Viking.

Wil je het slaapevent bezoeken? Vooraf aanmelden is verplicht.

Bekijk hier de fotoreportage.

(*) Mochten we een merk vergeten zijn, laat het ons weten: leo@wonen360.nl