Nieuwe innovatieve productielijn creëert banen

Unilin investeert 11 miljoen euro

Unilin investeert fors in zijn duurzame verankering in Wallonië en zijn vertrouwen in de verdere ontwikkeling en het voortbestaan van zijn activiteiten en zijn medewerkers in Vielsalm. De innovatieve productielijn voor laminaatvloeren zal in de herfst van 2021 operationeel zijn en zorgt voor een dozijn nieuwe banen.

Unilin besliste zijn productiecapaciteit te verhogen om te voldoen aan de vraag naar laminaatvloeren. Deze blijft gestaag groeien met steeds hogere kwaliteitseisen.

Unilin, dat in Vielsalm 300 mensen tewerkstelt, verzekert zo de komende jaren de lokale werkgelegenheid. Unilin is ook op zoek naar technische medewerkers om zijn verdere ontwikkeling te ondersteunen.

"Naast stabiliteit en werkzekerheid wordt deze versterking van onze productiecapaciteit gerealiseerd in een veilige en aangename werkomgeving. Unilin streeft er immers voortdurend naar om een ‘zero harm’ bedrijf te zijn. Respect voor mens en milieu is dan ook een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Zo is Unilin bijvoorbeeld de eerste en enige vloerbekledingsproducent die het Europese Ecolabel voor zijn laminaatproducten verkreeg. Met deze aanpak zetten we actief in op de toekomst van Unilin in Vielsalm", zegt Anthony Massin, Plant Manager Unilin Vielsalm.

Meer informatie: www.unilin.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven