Nieuwe collectie te zien tijdens de ETC Design Expercience-dagen

Four Seasons by Belliny & Conanti

Afgelopen zomer hebben de beide onderneemsters Claire Declemy van Belliny en Lilian Brunnekreeft van Conanti de handen ineen geslagen en vier nieuwe collecties samengesteld. De collectie is gebaseerd op de vier jaargetijden. De verschillende stoffen en natuurlijke leersoorten blenden in de vier verschillende seizoenen. De nieuwe collectie is te zien op de ETC Design Expercience-dagen op 20, 21 en 22 september.

Om te kijken naar de kleuren die elk seizoen veranderen, hebben zij vanuit die invalshoek gekeken naar de kleuren welke de natuur ons laat zien. Daardoor is er een pallet ontstaan waarbij de structuren, materialen en kleuren op elkaar aansluiten. "De gedachte hier achter is dat de natuur ons kleuren geeft welke altijd bij elkaar passen en waar mensen tot rust komen en zich fijn voelen. Dat wil je ook in je huis, een fijne en veilige thuisbasis in roerige tijden en waar je je op je gemak bij voelt! Kortom 4 seizoenen, voor ieder interieur qua kleuren en materialen een fijne en comfortabele toepassing voor in elk project."


Meer informatie:
Belliny
www.belliny.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.