Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Esmè Veneman sluit succesvolle woonwinkel

"Na bijna 3,5 jaar bestaansrecht, komt er een einde aan mijn woonwinkel", vertelt Esmè Veneman van EVE Lifestyle. Afgelopen vrijdag bracht ze dit naar buiten via haar social media kanalen. Veneman slaat als interieuradviseur een andere weg in en gaat verder onder de naam EVE Interieuradvies. Zaterdag 10 oktober is de laatste dag dat de winkel open zal zijn."Het was een lastige keuze maar op het moment vraag ik teveel van mezelf. Naast de winkel die ik heb is mijn adviserende rol in snel tempo gegroeid en was er niet voor beide evenveel aandacht. Daarom heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik voor interieuradviseur gegaan. Ik merk dat ik hier veel energie van krijg en dat is wat ik nodig heb. Over vijf jaar hoop ik de naam die ik nu al heb verder uit te hebben gebouwd."

"Een winkel openen zit er voor mij in de toekomst niet meer in. Ik vind het heerlijk om mijn klanten een showroombeleving te geven en ook heel belangrijk. Dus ik ga zeker een showroom creëren in mijn winkelpand om daar klanten te ontvangen en het advies toe te lichten. De producten die nu nog in de winkel staan kan ik hier mooi voor gebruiken. Ik ga niet sluiten, ik ga verder in een ander jasje in hetzelfde pand", vertelt ze vol enthousiasme.Uitdaging
"Elk advies dat ik geef zie ik als uitdaging. Als adviseur moet je niet vasthouden aan een vaste woonstijl maar je moet je aanpassen aan de klant. Je moet neerzetten waar de klant naar verlangt en om dit te realiseren heb je expertise en een goed inlevingsvermogen hebben. Je moet je voor 100% kunnen inleven in wie de klant is en wat haar behoeften zijn. Nu heb ik de volledige aandacht ook voor dit proces, voorheen was dit altijd passen en meten met de winkel ernaast."

Bruiloften
Naast haar baan als interieuradviseur wilt ze ook starten met bruiloftstyling. "Ik vind het gaaf om niet alleen interieurs te stylen maar ook om de mooiste dag van iemands leven vorm te geven. Dit kan ik uitstekend combineren met mij baan als interieurexpert."

Opzoek
"Ik sla nu een nieuwe weg in met nieuwe uitdagingen die voor mij al wel allemaal bekend zijn maar aan de andere kant weer geheel nieuw. Om de juiste connecties te vinden binnen de branche ben ik voortdurend opzoek naar freelancewerk om zo mijn netwerk uit te breiden."

Meer informatie:
EVE Lifestyle
(per 10-10 EVE interieuradvies)
info@evelifestyle.nl 
www.evelifestyle.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven