Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jubileumjaar voor DecoLegno

Deze week is het tien jaar geleden dat Patrick Leering zijn bedrijf DecoLegno oprichtte samen met Annemarie Wallenburg en Guido Hofman. Hiermee hebben zij de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf naar Nederland gebracht. Inmiddels is het bedrijf een gevestigde naam bij interieurontwerpers, -bouwers en meubelmakers. Intussen bestaat de collectie decoratief plaatmateriaal van het platenbedrijf al op ruim dan 300 verschillende decors. 


Patrick Leering die tien jaar geleden met DecoLegno startte.

Patrick kijkt tevreden terug op de afgelopen tien jaar. "We hadden nooit verwacht dat we binnen tien jaar op dit niveau operationeel zouden zijn. Inmiddels zijn we een begrip geworden op de Nederlandse markt als het gaat om plaatmaterialen en willen dit ook voortzetten de komende tien jaar. We vinden het belangrijk om actueel te blijven, de trends te volgen en proberen om op deze voor te lopen."

"In het tweede kwartaal van 2022 wordt ons nieuwe pand opgeleverd. Vanuit hier willen we onze klanten gaan bedienen en verder uitgroeien. In dit pand komt naast kantoor ook een ruimte voor huisshows. Op deze manier kunnen we de klant onze producten laten zien, voelen en beleven."

Patrick en zijn team zien de toekomst 'kleurig' tegemoet met de drieëntwintig unikleuren die onlangs zijn toegevoegd aan het assortiment. "Ons doel is een eigen markt te creëren en elke klant te kunnen bedienen in haar wensen", besluit Patrick.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven