Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Technogel showt op Vakbeurs Slapen matrassen in nieuwe, complete boxspringset

Beter uitgerust wakker worden zonder langer te slapen? Met het revolutionaire Technogel Sleeping kan het echt. De unieke eigenschappen van het gepatenteerde Technogel zorgen voor een kortere inslaaptijd en meer diepe slaap. Zo word je beter uitgerust wakker zonder dat je ook maar een minuut langer in bed hebt gelegen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Op Vakbeurs Slapen in De Woonindustrie toont Technogel, naast de complete collectie matrassen en kussens, ook Technogel matrassen in een nieuwe complete boxspringset.

Technogel gebruikt aangepaste lichaamswarmte om je beter te laten slapen. De natuurlijke thermische regeling van de gel verplaatst lichaamswarmte over het hele matrasoppervlak. Zo behoudt men een aangename slaaptemperatuur en een verfrissend ontspannend gevoel. Hierdoor wordt tot 45% meer diepe slaap gemeten. Dat is klinisch bewezen in meerdere gepubliceerde wetenschappelijke studies*. Daarnaast publiceerde Sleep Journal recent een zogenaamde meta-studie die ook de effecten over de verschillende studies heen aantoonde.

Optimale bewegingsvrijheid
Bovendien werkt de unieke samenstelling van Technogel drukverlagend, wat zorgt voor een betere doorbloeding tijdens de slaap en een correcte ondersteuning van het volledige lichaam. Bijzonder is dat de bewegingsvrijheid van de slaper optimaal blijft. Daarnaast is Technogel de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën, is de gel niet giftig, vrijwel geurloos en duurzaam in gebruik.

Unieke matrashoes
Elke Technogelmatras is voorzien van een luxueuze dubbele matrashoes met een afritsbare winter- en zomerhoes. De cool & dry Tencel stof is vochtregulerend en wasbaar op 30°C. De  Adaptive werking in de hoes helpt mee het temperatuurregulerende effect van de gel te versterken door op revolutionaire manier overtollige warmte af te voeren. Dit effect blijft heel de nacht werkzaam. 

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Purotex, een gekende techniek die door het gebruik van probiotca huisstofmijt geen kans geeft en er tegelijk voor zorgt dat de matrashoes altijd hygiënisch fris blijft.

Nieuwe boxspringset
Tijdens De Woonindustrie dagen en Vakbeurs Slapen toont Technogel, naast de complete collectie matrassen en kussens, ook Technogel matrassen in een nieuwe complete boxspringset.

Technogel wordt in de Benelux aangeboden in een aanpasbare shop-in-shop en via een selectief dealernetwerk. Naast de matrassen- en hoofdkussencollectie vind je ook de aangepaste boxspringlijn terug. We ondersteunen onze partners met een permanente opleiding en een aangepaste marketing. Ben je geïnteresseerd? Ontmoet ons op de tweede verdieping van de Woonindustrie. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn!

Onze partners:
Bedding, Ede - Borst Bedden, Alkmaar – Bos bedden, Nieuwleusen – Goodnight Slaapkamers, Cruquius – Nachtrust, Beuningen – Slaapspecialist Drempt, Drempt – Simon de Bruin, Amstelveen, Slaapcenter Verweijen, Budel, de Bedden*, Den Helder en Boxspringspecialist*, Oldenzaal  en vanaf september ook bij Slaapstudio Stijn, Nuenen. *

*Studies: Le Molinette Hospital, Turijn 2018  & Penzel et al, Charité Berlijn,  (Oxford press - Sleep Journal nov. 2019)

Meer informatie:
www.bx.technogelworld.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven