Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe brochure boxspringconcept PUUR

"Met trots presenteren wij de nieuwe brochure van PUUR, ons succesvolle modulaire boxspringconcept!", laat Edzard Schram namens het Roosendaalse bedrijf Boxspring Design weten. "Hiermee zijn onze PUUR dealers en hun klanten weer helemaal op de hoogte van de vele mogelijkheden die dit programma biedt!"

"Zo is model Madrid erbij gekomen, een stoer model met industriƫle poot. Daarnaast is toegevoegd model Comfort, onze veelgevraagde hoog/laag boxspring, nu dus ook onder PUUR vlag. Ook de gestoffeerde ledikanten, kussens, pootjes en verlichting staan nu allemaal in deze luxe, sfeervolle en overzichtelijke brochure."

Door het plafond in DWI wit te spuiten, zijn de showrooms nu ruimtelijker en lichter geworden.

"Verder zullen wij in onze nieuwe showroom in DWI een aantal modellen laten zien waaruit onze Hollandse ambachtelijke kwaliteit zal blijken. Voor de echte slaapspecialist een must dus die verwachten we dan zeker ook te ontmoeten!"



"De beurs in DWI zal een ongekend aantal exposanten laten zien wat een absolute doorbraak is in Slapen Nederland. Zeker nu Brussel is afgelast verwachten we veel."

Van de nieuwe modellen zijn nog geen foto's beschikbaar, maar belangstellenden kunnen deze vast en zeker op de beurs zien.

Meer informatie:
Boxspring Design B.V.
Nucleonweg 7
4706 PZ Roosendaal
Tel 0165-549404
info@boxspringdesign.nl
www.boxspringdesign.nl
www.puurboxspring.nl