TukTukkie voor studenten die willen tukken

Beddenreus maakt start studiejaar onvergetelijk

Vanwege de coronacrisis hebben honderd duizenden nieuwe studenten dit jaar een hele andere introductie dan gebruikelijk. Beddenreus steekt studenten een hart onder de riem en verrast hen met leuke activiteiten en winacties.

Nieuw studentendeals assortiment
TukTukkie, de speciale Beddenreus tuktuk, die deze week rondrijdt in verschillende studentensteden, is onderdeel van een nieuwe campagne gericht op studenten. Naast TukTukkie is de beddenzaak aanwezig tijdens verschillende (online) introductieweken, om de jonge studentendoelgroep warm te maken voor de Beddenreus studentendeals. De Studentendeals zijn voor iedereen die een slaapkamer budgetproof wil inrichten. De beddenzaak heeft complete sets samengesteld voor een studentenprijs, afgestemd op de gemiddelde studiebeurs. Zo zijn studenten in één klap klaar voor het studentenleven én houden ze nog geld over om leuke dingen te doen. In het assortiment zijn speciale ruimtebesparende modellen toegevoegd met extra opbergmogelijkheden voor (kleine) studentenkamers.

TukTukkie
Voor veel studenten blijft het lastig: weer terug in het ritme na een lange vakantieperiode. Helemaal nu veel fysieke introductie-evenementen niet door gaan. Vroeg uit bed en op tijd in de (digitale) collegezaal aanwezig zijn is een uitdaging. Voor studenten die écht nog even een powernap nodig hebben voordat de colleges beginnen, komt Beddenreus met de TukTukkie. De TukTukkie is er speciaal voor studenten die nog even een tukkie willen doen. In de TukTukkie worden de beste slaapliedjes afgespeeld terwijl studenten, uiteraard coronaproof, naar school worden gebracht.  Ook verschillende influencers zijn uitgenodigd in hun oude studentenstad om een ritje in de TukTukkie te maken.

Heb jij de TukTukkie gespot óf een ritje gemaakt? Studenten (en niet-studenten) kunnen met de hashtag #tuktukkie foto’s of video’s delen op social media. De leukste inzending wint een Studentendeal naar keuze.

Meer informatie:
Beddenreus
www.beddenreus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.