Importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie

Decostar presenteert vier verschillende najaarsthema's in extra grote stand op Trendz

Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Decostar is een importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie. "Onder het label Countryfield brengt Decostar een collectie die wordt samengesteld met veel liefde en passie voor decoratie, met veel aandacht, zelfs voor de allerkleinste details en voor een concurrerende prijs", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.

Thema Evolve.

"Ook tijdens de komende editie van Trendz is Decostar weer aanwezig, dit keer met een extra grote stand", vervolgt Sietse. "De stand is stijlvol ingericht volgens de laatste trends, en natuurlijk wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen", geeft hij aan.

Thema Classical.

Decostar presenteert op Trendz vier verschillende najaarsthema's. Sietse: "Classical is het traditionele kerstthema met de kleuren rood en groen gecombineerd met de Schotse ruit. Het Evolve thema is wat koeler, met zachte groentinten en veel frostedlook items. Xmas festival bevat alles om de kerstboom te vullen; luxe glasballen, vrolijke hangertjes en heel veel kunstkersttakken. Maar het thema dat je zeker gezien moet hebben is modern glamour", beveelt Sietse aan. "Goud, groen en zwart zijn de hoofdkleuren die samen met de vele panterprints een te gekke stijl vormen", vindt hij.

Thema Modern Glamour.

Decostar verwelkomt een ieder graag op de komende editie van TrendZ. "Kun je niet wachten of wil je de totale collectie van Decostar zien? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de totaal vernieuwde showroom in Apeldoorn!", nodigt Sietse belangstellenden uit.

Thema XMas Festival

Meer informatie:
Decostar
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.