Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decolegno lanceert collectie 23 nieuwe kleuren

Kleur is een actueel thema in de wereld van interieurarchitectuur, mode en design. Daarom lanceert DecoLegno 23 eigentijdse unikleuren in de Cleaf structuur Ovatta. De laatst genoemde is glad, voelt fluweelzacht aan en heeft een matte optiek. De kleuren zijn bold en variƫren van bordeaux tot rood, van perzikroze tot terra en van trendkleur Classic Blue tot groen, van warm chocoladebruin tot honinggeel. Bekijk hier het nieuwe kleurenoverzicht.



"Voor omvangrijke projecten is het mogelijk om de Ovatta kleuren te combineren met iedere, willekeurige Cleaf structuur in melamine. In het DecoLegno Designers Lab inspireren wij onze klanten met voorbeelden. Bijvoorbeeld de rustieke houtstructuur Sherwood in helder turquoise, of de subtiele leerstrucuur PrimoFiore in stijlvol bordeaux", zo is te lezen in een persbericht van het bedrijf.

Meld je via de volgende link aan voor de Zoom-webinar op vrijdag 4 september, 18 september of 16 oktober van 09.30 tot 10.00 uur. Tijdens deze webinar wordt de nieuwe collectie van Decolegno gelanceerd.  

Meer informatie:
Decolegno
www.decolegno.nl 

Publicatiedatum: