Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Daan van Trigt van inkoopbeurs showUP:

'Je merkt dat iedereen enorm de behoefte heeft om elkaar weer te ontmoeten'

Op 27 en 28 september vindt showUP in de Brabanthallen in Den Bosch plaats. Registratiespecialist Invitado maakt een rondje langs organisatoren die de knoop hebben doorgehakt en hun beurs of event binnenkort laten doorgaan. Deze keer sprak Invitado met Daan van Trigt van showUP, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen met zo'n 350 exposanten en 6000 bezoekers.

Op Events.nl wordt melding gemaakt van het feit dat ook het vertrouwde eerste weekend van september los is gelaten. "Niet eens vanwege corona", vertelt organisator Daan van Trigt, "maar in combinatie met alle coronamaatregelen kun je wel stellen dat dit de alles-is-anders-editie wordt. Toch merk je dat iedereen enorm de behoefte heeft om elkaar weer te ontmoeten, ons motto voor de komende editie is dan ook Together we showUP."

Dat ShowUP niet begin september plaatsvindt, maar op zondag 27 en maandag 28 september, is volgens Daan vanwege een concurrerende beurs in Parijs die puntje bij paaltje werd afgelast. "Maar toen waren de nieuwe data al geprikt."

Lees op Events.nl het complete interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven