Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MONDiART-relatiedagen op 30 en 31 augustus

Op 30 en 31 augustus vinden de MONDiART-relatiedagen plaats. Relaties zijn welkom om in Eindhoven de nieuwe collecties te komen bekijken. Bezoekers worden rondgeleid in de productieruimtes, zodat men een kijkje kan nemen achter de schermen. Geïnteresseerden kunnen zich via sales@mondiart.com aanmelden. Hoe precies wordt in dit artikel uitgelegd.



"Onze vakmensen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden", meldt MONDiART in de uitnodiging aan haar relaties en andere geïnteresseerden. "In de showroom zullen vele nieuwe werken en artikelen te zien zijn, en onze verkoopadviseurs zullen u graag helpen bij het samenstellen van een collectie op maat, advies geven in conceptmatige invulling van een collectie of u uitleg geven over winkelinrichting in de vorm van onze nieuwe displays."

Ellen Haeser
"Nieuw bij ons team is Ellen Haeser. U bent van harte welkom om aan te sluiten bij haar trendlezing deze dagen. Ze noemt zichzelf een 'blender', omdat ze verschillende disciplines mixt, zoals trend forecasting, en het inspirerend duiden van de tijdgeest om de toekomstvisie te bepalen voor bedrijven en het adviseren van inkopers met betrekking tot hun assortiment. Ze creëert haar 'storytelling' artworks handmatig met gebruik van allerlei materialen en technieken en breekt een lans voor duurzame, smaakvolle en mooie producten.
Ellen Haeser, een specialist in verscheidenheid met vele merken in haar portfolio voor mode en interieur zoals Beachlife, Nike, MaxMara, Li Edelkoort, Desigual, Gruene Erde en Menno Kroon. 
Ellen neemt u op een dynamische manier mee naar inspirerende 'blends' van mood, kleur, vorm en materiaal gekoppeld aan tijdgeest en 'follow ups' van heersende trends."
 
Programma
"Om ervoor te zorgen dat we dit alles natuurlijk gaan laten plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM, vragen wij u om u vooraf in te schrijven op een van de volgende de momenten:
- MONDiART's ontbijtje
Van 8.30uur tot 12.30 uur
- MONDiART’s Brabantse koffietafel
12.45 uur tot 16.30 uur
- MONDiART's namiddagborrel
16.30 uur tot 19.30 uur
We hebben 1500m2 showroom en 1500m2 productie, dus ruimte genoeg om iedereen de vrije ruimte te geven. Daarnaast hebben we alle overige maatregelen getroffen om u veilig te kunnen ontvangen en rondleiden. Uiteraard hebben we ruim voldoende ArtKappies om uit te delen."

Zo meld ik me aan
Aanmelden kan door een mail te sturen naar sales@mondiart.com. Kopieer en plak onderstaande tekst in je mailbericht en vul in...

Hallo MONDiART,

Wij komen graag naar de relatiedagen om kijkje te te nemen in de productie en de showroom te bezoeken.

Wij komen graag met ... personen.
De namen van de personen die komen zijn asl volgt:
......
......
......
......

Onze bedrijfsnaam is.......

Wij komen op 30 of 31 augustus (graag weghalen wat niet van toepassing is)

Wij zullen aanwezig zijn bij:
o MONDiART's Ontbijtje. Verwachtte aankomsttijd is....
o MONDiART's Brabantse koffietafel. Verwachtte aankomsttijd is....
o MONDiART's  namiddag borrel. Verwachtte aankomsttijd is....
(graag weghalen wat niet van toepassing is)

 

Opmerking/vraag:
........
........

 

Vul deze mail aub compleet in om te zorgen dat MONDiART zich aan de voorschriften kan houden.

Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
sales@mondiart.com
www.mondiart.com

Publicatiedatum: