Faillissement treft meubel- en tapijtverhuurder

Het leasen van meubelen en dergelijke ging het helemaal worden. Afgaande op het faillissement van een meubel- en tapijtverhuurbedrijf in Utrecht lijkt dat toch niet helemaal het geval, al is niet bekend hoe andere bedrijven het op dat gebied doen. Ongetwijfeld speelt covid-19 een hoofdrol, omdat het betrokken bedrijf tal van evenementen (vooral beurzen) faciliteerde met meubels en tapijt.Meubelverhuur Hapéco B.V. h.o.d.n. Hapeco Meubel- en Tapijtverhuur in Utrecht is dinsdag 7 juli door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr E.W. Baart. 

Het bedrijf had stoelen, fauteuils, sofa's, lounge barkrukken en gewone krukken, tafels en tafelbladen, tapijttegels enz. in het assortiment. 

Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat Hapéco meubel- en tapijtverhuur verhuisde naar de Zonnebaan 2 in Utrecht, nadat het in 2015 naar het centraal gelegen industrieterrein Lage Weide in Utrecht was gevestigd.
In 2016 had Hapéco zich (opnieuw) in de markt gepositioneerd en ging het succesvol verder onder de naam Hapéco meubel- en tapijtverhuur. In datzelfde jaar ging in het pand het Carpet Tile Centre van start: vanuit hier werd de gehele tapijttegelvoorraad van de Boemer Rental Services Groep beheerd, schoongemaakt en onderhouden. Niet lang daarna verhuisde ook Boemer Holding naar het Hapéco-pand. Dat bedrijf is eveneens failliet verklaard.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.