Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurbouwer gaat over tot organiseren van beurs

Interieurbouwer houdt eerste en enige editie Anderhalvemeter Expo

Op 26 en 27 augustus 2020 zal de eerste en enige editie van de Anderhalvemeter Expo in Nederland plaatsvinden. Het evenement is de nationale beurs over oplossingen voor uitdagingen uit de anderhalvemeter maatschappij. De beurs is de eerste vakbeurs die gaat plaatsvind sinds het coronavirus in Nederland de kop op heeft gestoken. De initiatiefnemers willen met dit initiatief aantonen dat een vakbeurs binnen de anderhalve meter samenleving te realiseren is.Vanaf 1 juli mogen evenementen zonder een restrictie in het aantal personen weer plaatsvinden, rekening houdend met de noodzakelijke Corona-maatregelen en protocollen. De organisatoren van de Expo, Buro 10 en interieur- en standbouwer Brandt + Fernhout, grijpen de mogelijkheden binnen deze versoepeling aan om de evenementenbranche verder te brengen.
"Het liefste gaan we zo snel mogelijk weer aan de slag met standbouw. Maar aangezien er nog maar weinig beurzen op korte termijn op de planning staan, hebben we stoute schoenen aangetrokken en gaan wel het zelf doen", vertelt Laurens Bos, eigenaar Brandt + Fernhout. "Het doel is om minimaal 25 deelnemers te hebben en verwachten minimaal 1.500 bezoekers."

Zij laten zien dat met verantwoorde maatregelen en binnen de coronaprotocollen het mogelijk is om een beurs te organiseren. De organisatie en alle betrokken partners hebben geen winstoogmerk maar heeft als doel om brancheoverschrijdende oplossingen met elkaar te delen en ondernemend Nederland verder te brengen.

De Anderhalvemeter Expo is een tweedaags vakbeurs volledig geënt op de anderhalve meter samenleving. Het thema van de Anderhalve meter Expo is “Met elkaar, voor elkaar” waarin exposanten uit diverse branches hun creatieve anderhalve meter innovaties en oplossingen etaleren aan mede-ondernemers die geraakt worden door alle Corona-maatregelen. De bezoekers van de Anderhalve meter expo zijn o.a. ondernemers en beslissers uit de lokale en regionale overheden, recreatie, evenementen, horeca, retail en facilitaire afdelingen. Zij krijgen daarmee een breed scala aan oplossingen te zien die zij kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijfsvoering. Daarnaast is er ook een platform waarop bekende gastsprekers actuele onderwerpen, ideeën en innovaties bespreken en presenteren.

De locatie is MECC Maastricht. MECC Maastricht is hiermee de eerste locatie in Nederland die een nationale beurs wil laten plaatsvinden en toont daarmee haar innovatieve en leidende positie als venue voor exposities, beurzen en tentoonstellingen. Op 26 augustus om 11.00 zal de beurs feestelijk geopend worden.

Meer informatie:
Anderhalvemeter Expo
www.anderhalvemeterexpo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven