'Er is veel vraag van projectinrichters naar deze blusvaas'

Ronald Oosterbaan van Ronest Safety heeft de oplossing bedacht voor de horeca als het gaat om brand in de tent. "Het gebeurt regelmatig dat er een kaars omvalt op een servet, vaak ben je er dan op tijd bij om te doven. Maar met de Firevase kan dit nog sneller", vertelt Ronald."In een onbewaakt ogenblik kan een kleine brand veranderen in een vlammenzee. Ben je er op tijd bij, dan kun je met een brandblusser of blusdeken de schade en het gevaar beperken. Maar de meesten hebben dan geen brandblusser bij de hand. De Firevase biedt uitkomst en blinkt uit in zijn eenvoud. De compacte vaas, die je kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand."De Firevase heeft een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. Zelfs een kind kan het. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A en B. "Een goede brandverzekering afsluiten is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar een grote brand voorkomen is natuurlijk veel beter. Deze vermomde brandblusser is daarom heuse investering een investering", aldus Ronald.

"Veel horecaondernemers en projectinrichters hebben interesse in deze vazen omdat het decoratief aantrekkelijk staat maar ook een grote ramp kan voorkomen."

Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België. Ronest Safety heeft als doel elke ruimte waar mensen zich bevinden eenvoudig, maar ook decoratief brandveilig te maken.

Meer informatie:
Ronest Safety
www.ronest.com
info@ronest.com  
06-55523864


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.