Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Queen of the Road Anna rijdt in de Vitamini heel Nederland door

Het is Housevitamin niet ontgaan dat het gebruik van natuurlijke materialen in trek is. Zo komt het Alkmaarse label met een nieuwe zeegras collectie, bestaande uit vloermatten, manden en place mats.



Mischa van Raam van Housevitamin: "Omdat we zien dat natuurlijke producten tegenwoordig hip zijn, hebben we nu een handgemaakte zeegras collectie uitgebracht. Vaak wordt zeegras geassocieerd met een Bohemian stijl, maar wij vinden dat het ook gecombineerd kan worden met andere stijlen."



Vooral over de manden is Mischa erg enthousiast over: "De manden hebben een diameter van 50 centimeter. Om een idee te geven, ik pas er zelf helemaal in..."



Vitamini
Om niet iedereen op en neer te laten reizen naar Alkmaar, gaat het woonaccessoires- en kleinmeubelenbedrijf tegenwoordig persoonlijk langs de retailers. "Anna Roelofsen, ook bekend als de Queen of the Road, rijdt in de Vitamini (of op de bakfiets) heel Nederland door."



Mischa vertelt dat dit voor een extra dimensie zorgt. Normaal gesproken is er telefonisch contact of spreken zij hun klanten op beurzen, waardoor het 'gevoel' mist. "Op locatie zie je veel meer. Omdat we nu ook daadwerkelijk winkels bezoeken, kunnen we ook helpen met het stijlen."



Meer informatie
Housevitamin
sales@housevitamin.com
www.housevitamin.com