MONDiART lanceert grote buitencollectie en neemt de webshop flink onder handen

MONDiART International B.V. heeft in de afgelopen maanden bepaald niet stilgezeten. Het Eindhovense productiebedrijf van Twan Schraven en Cole Brekoo is druk bezig geweest met de introductie van allerlei nieuwe producten, waarbij een nieuwe grote buitencollectie eruit springt. Ook de B2B-webshop is helemaal up tot date. Ook nu weer blijkt dat de creatieve fabrikant uit de lichtstad niet voor standaard gaat; niet voor niets worden vrijwel alle producten in eigen huis geproduceerd.

"Nu iedereen zijn tuin heeft opgeknapt is het tijd voor mooie kunst om de tuin compleet te maken", vertelt woordvoerster Romy van Well. "We verkopen vanaf heden ook AluArt voor buiten. Daarnaast hebben we een prachtige, nieuwe collectie met buitenkussens, van oude meesters tot de meest kleurrijke bloemen prints. Deze hebben we ook doorgevoerd in onze indoor kussencollectie. En we hebben ook een nieuwe Changeable Art frame collectie voor binnen en buiten, een duurzaam product gemaakt van duurzame inkt en dat voor 66% uit gerecyclede PET flessen bestaat", aldus Romy.
"We merken dat de buitencollectie erg enthousiast ontvangen wordt en goed aanslaat bij de klanten."

Webshop
"Ook hebben we onze webshop aangepakt; er zijn nieuwe zoekfuncties toegevoegd en hebben we een nieuw assortiment online staan. Daardoor kunnen klanten ons uitgebreide assortiment nu nog makkelijker vinden. En kunnen ze zien wat er nog meer voor mogelijkheden zijn", aldus Romy.

De webshop is hier te zien. 

De klanten van MONDiART zijn retailers, retailketens en de grotere meubelwinkels. De tweede tak bestaat uit vakantieparken en hotels. Daarnaast werkt het bedrijf samen met o.a. BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de interieur-, vastgoed- en groenstyling. Ook levert het aan zelfstandige ondernemers, die geen onderdeel zijn van een grote keten. Elke branche gerelateerde wederverkoper is welkom bij MONDiART. "En niet branche relateerde verkopers, verwijzen we graag door naar een van onze MONDiART dealers", zegt Romy tot besluit.

Meer informatie:
MONDiART International B.V.
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
Tel: +31 40 26 27 440
sales@mondiart.com
www.mondiart.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.