STOUT introduceert revolutionaire verlichtingslijn

STOUT Verlichting, de Nederlandse leverancier van design verlichting, introduceert deze week de revolutionaire draadloze design verlichtingslijn FLAI. De lampen bieden een optimale sfeer voor genieten en relaxen in en rond het huis, maar ook op de boot of camping. FLAI is een verlichtingsconcept waarmee je op elke gewenste plek comfortzones kunt creëren, draadloos en flexibel inzetbaar op iedere gewenste plek.De lampen bieden dezelfde luxe en uitstraling als die van een reisbestemming, maar dan op een plek waar er gerecreëerd wordt. “Nu we op dit moment steeds vaker dichter bij huis recreëren, biedt de nieuwe FLAI design verlichting unieke combinaties van mogelijkheden voor een totale in- en outdoor verlichtingservaring”, aldus Stephanie Dijst, office manager van STOUT Verlichting.  

Herontdekking van een ruimte
FLAI leidt niet tot de ontdekking van een plek maar tot de herontdekking van een ruimte. De lampen geven een intiem en huiselijk licht. Het licht is veelzijdig en draagbaar. FLAI kenmerkt zich verder door:
- Een modern vormgegeven verlichtingsmodule met oplaadbare ingebouwde accu.
- Tiptoets bediening voor instellen van meerdere lichtsterktes
spatwaterdicht en geschikt voor binnen en buiten.
- Een sferisch (bolvormig) magnetisch koppelingssysteem met maximale verstelbaarheid

Draadloos en flexibel
De FLAI-basismodule bestaat uit een verlichtingsmodule, een magnetische oplader en een haak waarmee hij overal kan worden opgehangen. De batterij gaat tussen de vijf en elf uur mee afhankelijk van de ingestelde lichtsterkte.

Meer informatie:
STOUT Verlichting
www.stoutverlichting.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.