Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lockdownperiode achter de rug voor Finesse

Jan De Cuyper: "Voor ons vertaalt zich dat meteen in nieuwe bestellingen"

Ook Finesse heeft haar 'fair share' gehad van de coronacrisis. De Belgische fabrikant en groothandel, gespecialiseerd in afwasbaar tafellinnen, draait inmiddels weer op volle toeren. Jan De Cuyper van Finesse licht toe: "Aanvankelijk wilde wij graag aan de slag blijven. Tot de overheid, om begrijpelijke redenen, de verplichte sluiting oplegde. Vandaag zijn we optimistisch, onze klanten mogen de consumenten opnieuw verwelkomen. Voor ons vertaalt zich dat meteen in nieuwe bestellingen.”

Verantwoord ondernemen
Het Antwerpse bedrijf heeft een klein dynamisch team, waardoor er snel geschakeld kan worden. "Finesse hecht veel waarde aan ethisch en ecologisch verantwoord ondernemen", legt De Cuyper uit, "Daarom hebben wij de maatregelen strikt opgevolgd, in het belang van onze medewerkers en klanten."



Ook voor de producten werpen deze waarden hun vruchten af. Een Alle producten worden geproduceerd met milieuvriendelijke grondstoffen en productiemethodes, dit gebeurt zonder compromissen te maken op het niveau van kwaliteit. Het resultaat zijn duurzame en recycleerbare producten die voldoen aan de hoogste Europese standaard.

Herbruikbaar plastic
Dankzij de ervaring die Finesse heeft in herbruikbare plastics, heeft Finesse een transparant mondmasker en gelaatsscherm op de markt gebracht.

Deze producten zijn gemaakt van een helder en licht materiaal, waardoor ze functioneel en comfortabel zijn om te dragen. Deze nieuwe producten zijn, evenals de rest van het assortiment, herbruikbaar. "Dit was ook de insteek, omdat wegwerpmaskers erg milieuvervuilend zijn en aan woeker prijzen werden aangeboden."



Het nieuwe mondmasker
De maskers spannen en rusten niet tegen de mond, maar hebben een kin-stukje waardoor ze leunen op de kin. "Ideaal als je voor lange tijd een masker moet dragen.”

Het masker heeft meer te bieden dan bescherming en comfort zo blijft ook je mimiek zichtbaar. Ook liplezen behoort terug tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Finesse
info@finesseworld.com
www.finesseworld.com