Vakkennis meubel- en interieurbouw opfrissen of uitbreiden met online modules

In bedrijven wordt er veel tijd besteed aan leren op de werkvloer. Voor werknemers heeft ECM daarop een prachtige aanvulling. Of je nu kennis op wilt doen van bijvoorbeeld inkopen of calculeren, tekeningen lezen of keukens plaatsen, verspanen of lijmen en kitten: er is een groot aantal verschillende online-module beschikbaar. De modules zijn gebaseerd op het lesmateriaal dat ECM de afgelopen jaren voor het mbo-onderwijs heeft ontwikkeld en door bijna alle scholen wordt gebruikt. Alle beschikbare modules vind je op het aanmeldingsformulier.Extra kennis

De afzonderlijke modules maken nu maatwerk toegankelijk en praktisch. Voor de medewerkers zelf, voor een afdeling of voor het hele bedrijf: kies precies die module die nodig is. Een voordeel van het online leren is ook dat deelnemers overal, op elk tijdstip en in eigen tempo de lesstof kunnen volgen. De leeromgeving bevat per module o.a. theorie, filmpjes, foto’s en praktische opgaven.
 
Starten is gemakkelijk
Inmiddels zijn diverse bedrijven al gestart met online leren met deze modules uit de mbo-opleidingen. Ze zijn er zonder uitzondering enthousiast over. Aanmelden voor één of meerdere modules gaat eenvoudig met het aanmeldingsformulier. 

Meer informatie:
Expertisecentrum Meubel
www.ecmeubel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.