Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dani Eikelenboom van Euroskins.eu:

''Met deze stap hopen we een groter B2B klantenbestand te bereiken''

De Woonindustrie heeft er sinds mei 2020 een nieuwe exposant bij: Euroskins.eu. Daní en Barbara Eikelenboom runnen het bedrijf, dat niet alleen decoratieve koeien- en kalfshuiden, maar ook schapenvachten verkoopt.

In 2013 begon Daní met het verkopen van schapenvachten en koeienhuiden. "De reacties hierop maakten ons als jonge ondernemers erg enthousiast, waardoor we verder zijn gegaan met het bewerken van restproducten van dieren."

Groter B2B klantenbestand
''We zijn erg blij met deze aanvulling op ons bedrijf'', vertelt Dani. Momenteel zijn we de enige in het inkoop- en ontmoetingscentrum dat koeien- en kalfshuiden en schapenvachten aanbiedt, dus ik zie veel kansen. De ondernemer verwacht met deze showroom een groter B2B klantenbestand te bereiken. ''Ik hoop dat we bijvoorbeeld interieurstylisten goed kunnen voorzien met onze producten en laten zien dat we een zeer divers aanbod hebben.''

Afgelopen maandag 8 mei was de eerste officiële dag in De Woonindustrie te Nieuwegein. ''We hebben al veel klanten mogen ontvangen, uit zowel Nederland als België.'' Dani sluit de eerste dag te Nieuwegein positief af. ''Het kan alleen maar beter gaan en ik verwacht veel van de Nederlandse beurzen en dit inkoop- en inspiratiecentrum. Dit omdat de meeste beurzen niet doorgaan of door zijn gegaan en ze dan naar Nieuwegein komen om producten in te kopen of de nieuwste trends te ontdekken. Dat biedt voor ons veel kansen. 

Naast de showroom in Nieuwegein heeft Euroskins ook een opslag in Lith, waar de zakelijke klant met de particulier langs kan komen om de collectie te bekijken. ''We hebben 600 koeienhuiden voorradig en 1200 diverse schapenvachten. In de showroom in Nieuwegein hebben we 50 zeer diverse koeienhuiden hangen. We kunnen elk product in de gewenste kleur leveren. 

Trendy
Ook in de huiden- en vachtenwereld vallen er trends op. Zo is volgens Dani de huidige trend om een huid- of vacht te kiezen met een printje, voornamelijk een dierenprintje: tijger- of panterprint. 
''Wanneer een koeienhuid van 2 meter gematcht wordt met een bepaald meubel ziet dat er heel tof uit. Elk gewenste print of afmeting kunnen we binnen 4 tot 6 weken leveren.

Meer informatie:
Euroskins
shop@euroskins.eu 
www.euroskins.eu 
Tel: +31 412 25 000 3