Mertens Interieur bereikt mijlpaal

"Mijn ouders en grootouders moesten eigenlijk geen reclame maken. Ze deden de deuren open en de klanten kwamen binnen. Wij moeten wél echt proberen om de mensen uit hun huis tot hier te krijgen. Maar dat lukt", vertellen Els Goetschalckx en Joris Mertens van Mertens Interieur in een interview met dagblad Het Laatste Nieuws (HLN). Het interieurbedrijf bestaat deze maand 75 jaar.

Team van Mertens Interieur uit Hoogstraten. FOTO MERTENS INTERIEUR

Het verhaal van Mertens Interieur begint in 1945 met een schilderbedrijf in de Heilig Bloedlaan in Hoogstraten. Grootouders Jos en Emma begonnen er kort na de Tweede Wereldoorlog een winkel met schildersbedrijf. Daarna namen Herman en Clara de fakkel over. Voor Joris was het duidelijk dat hij in de sporen van zijn vader en grootvader zou treden. Op deze locatie staan Joris Mertens en Els Goetschalckx, nu als derde generatie aan het roer.

Het jubilerende bedrijf is nog altijd actief in schilderwerken, maar heeft haar dienstverlening over de jaren heen uitgebreid met interieurwerk en een verfwinkel. Dit resultaat vandaag de dag in Mertens Interieur, Mertens Schilderwerken en Colora Hoogstraten. In 2018 heeft men Mertens Totaalproject gelanceerd. Een totaaloplossing waarbij klanten zelf helemaal niets hoeven te doen.

"Samen met ons jong, gedreven en deskundig team dat bestaat uit Elly, Kristel en Katrien, helpen wij onze klanten van hun huis een echt thuis te maken", is op Mertens Interieur te lezen.

Het interview met Els Goetschalckx en Joris Mertens dat HLN had is hier te lezen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.