Uzin Utz Group annuleert vanwege onzekere situatie deelname aan BAU 2021 in München

De Uzin Utz Group heeft haar deelname aan BAU 2021 in München geannuleerd. Dat betekent dat het bedrijf voor het eerst in vele, vele jaren afwezig is op 's werelds toonaangevende beurs voor architectuur, materialen en systemen. Met ongeveer 400 vierkante meter tentoonstellingsruimte was de aanwezigheid van het bedrijf op BAU van oudsher een magneet voor bezoekers, meldt Moebelmarkt.de."Gezien de onzekere situatie rond Covid-19 en de voortdurende beperkingen op het openbare en economische leven, hebben we met een bezwaard hart besloten om onze deelname te annuleren", zegt Philipp Utz, Marketing Director van Uzin Utz, in een interview met Moebelmarkt.
 
"De wereld bevindt zich in een ongekende uitzonderlijke situatie als gevolg van de corona-pandemie. Of deze situatie in januari 2021 een indrukwekkende beursoptreden mogelijk maakt, kan vandaag niet met voldoende zekerheid worden beantwoord. Om deze reden heeft Uzin Utz afgezien van een beursoptreden op BAU 2021", is hier te lezen.

Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro bv) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 50 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen dé basis voor perfecte vloeren. Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie Uzin Utz Gruppe uit Duitsland. Ook een familiebedrijf, gekenmerkt door "Grundlichkeit"​ en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur. Bij Uzin Utz Nederland vinden we duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in ons assortiment en in onze verpakkingen. Daarnaast hebben wij bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door ons worden verkocht, geproduceerd in de "groenste"​ fabriek van Nederland.

Meer informatie: www.uzin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.