Moooi biedt ervaring die nieuwe ruimte blootlegt

Nederlands interieurlabel Moooi nodigt klanten uit voor een digitale en audiovisuele editie van ‘A Life Extraordinary’. Deze digitale wereld is Moooi's manier om zijn publiek op alle mogelijke manieren te inspireren, verrassen en verbazen. Zelfs in tijden als deze brengt Moooi zijn missie tot leven. Ze hebben digitale ruimtes gecreëerd die mensen naar binnen lokken om ondergedompeld te worden in audio, beweging en beelden in een online editie van ‘A Life Extraordinary’, die vanaf vandaag toegankelijk is.Moooi gelooft in de schoonheid van verrassing en de kansen die daarbij komen kijken. Daarom creëerden ze de online editie van ‘A Life Extraordinary’. Deze ervaring neemt je mee naar een digitale wereld waar je met Moooi-ontwerpen ruimtes en interieurs binnenstapt. Ook hun aankomende ontwerpen zijn te spotten. Moooi maakt de komende weken meer bekend over deze ontwerpen.

Digitale kamers
Elke kamer in deze digitale ervaring roept verschillende emoties op door middel van audio, beweging en beeld. Het is een multi-zintuiglijke ervaring die kenmerkende stemmingen bepaalt. Er is de ‘Space Escape’ kamer, met de nieuwe Space Table Lamp van Ward Wijnant. Andere kamers hebben namen zoals ‘Tokyo Blue’, ‘Get Lucky’ en ‘Talking Heads’. Alle kamers vertegenwoordigen 'A Life Extraordinary' en geven je de kans om je eigen versie van Moooi's missie te maken.

Het Moodboard
Moooi heeft onlangs hun online platform gelanceerd. Ze introduceerden een bijgewerkte lay-out, betere toegankelijkheid en nieuwe functies. Om uw interpretatie van ‘A Life Extraordinary’ te creëren, brengt Moooi u: The Moodboard. Deze nieuwe functie maakt het gemakkelijk voor zowel klanten als professionals om hun favoriete Moooi-ontwerpen op te slaan door er op te klikken. Elke kamer wordt geleverd met een vooraf gemaakt Moodboard dat kan worden aangepast of gedownload. De Moodboard-functie is beschikbaar op de hele website. Zo vergeet je jouw favoriete items nooit meer!

Lifestyle merk
Moooi is een lifestylemerk voor een goed georganiseerd leven, zowel online als offline. Onze digitale editie van ‘A Life Extraordinary’ maakt deel uit van een hoogtepunt met een overzicht van onze lanceringen in het afgelopen jaar. Zo is er de BFF Sofa van Marcel Wanders, The Party Wall Lamps van Kranen / Gille, de Hana van Simone Bonanni en nog veel meer. Onze selectie tapijten van Moooi Carpets, inclusief nieuwe ontwerpen, is ook te zien, evenals de Moooi Wallcovering-collectie die afgelopen januari is gelanceerd. Moooi Tokyo Blue straalt ook in onze online editie van ‘A Life Extraordinary’.

Over Moooi
Al bijna twintig jaar inspireert en verleidt Moooi de wereld met sprankelende en innovatieve ontwerpen. De in 2001 opgerichte onderneming wordt momenteel geleid door Marcel Wanders en Robin Bevers. De derde ‘o’ in de merknaam staat voor een meerwaarde qua schoonheid en eigenheid. Moooi vertelt ontwerpers niet wat ze moeten doen, maar luistert naar wat ontwerpers willen maken en probeert hun dromen te verwezenlijken. Eclectisch en altijd op de rand van commerciële realiteit en culturele interesse.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven