Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toch open, ondanks negatieve reacties social media

Eigenaar TMC Wonen over Woningsdag: "Voor ons was het een normale maandag"

Maandag 27 april was het voor het eerst Woningsdag in Nederland. Woonwinkels openden massaal haar deuren, welke normaal gesproken op deze vrije dag gesloten zijn. Ook woonwinkelketen TMC Wonen heeft haar deuren afgelopen maandag niet gesloten gehouden.



"Voor ons was het een normale maandag", vertelt Jaap Witte, eigenaar van TMC Wonen. "We hebben ons personeel niet opgeschaald of extra maatregelen getroffen. De bezetting was dusdanig goed dat we onze klanten de aandacht hebben kunnen geven die ze van ons gewend zijn." 

Via LinkedIn liet de woonwinkelketen weten dat ze de winkel gingen openen, maar dit niet tegen de regels van het RIVM in zou gaan. "We hebben wat negatieve reacties gekregen op dat we open zouden gaan. Vandaar dat wij via onze sociale media hebben laten weten dat we ons gingen houden aan de richtlijnen van het RIVM en ze niet tegen zouden gaan."

"Een optie die we onze bezoekers hebben gegeven was om van te voren een afspraak te maken. Dit was zowel overdag als in de avond mogelijk. Hier werd ook goed gebruik van gemaakt. Vaste klanten maakten een afspraak zodat ze zeker waren van hun vaste verkoper. Dit was niet ons doel maar wie weet is dit wel een blijvertje binnen TMC." 

Meer informatie:
TMC Wonen
www.tmcwonen.nl