Imbarro is eerste dealer met eigen dropshipment site

Om hun klanten door deze moeilijke periode heen te helpen heeft Imbarro een dropshipment regeling in het leven geroepen. Imbarro heeft vanaf heden namelijk een aparte dropshipment website live waar alleen dropshipment klanten een account krijgen. Er wordt een Excel lijst met producten en een map beeldmateriaal ter beschikking gesteld waarmee de klant de webshop kan vullen en in de sterke behoefte van online verkopen van deze periode voldoen. Voordeel voor de klant is dat hij in deze lastige periode niet hoeft te investeren in voorraad.

Toegang tot deze website krijgt de klant door op de homepage  rechtsboven op het icoontje met het vrachtwagentje te drukken. Deze staat naast de button voor toegang tot de dealersite.

Op deze site kunnen artikelen per stuk besteld worden en wordt er geen minimum bestelbedrag gehanteerd. Nadat de bestelling is betaald verwacht Imbarro een pakbon met daarop het adres van de klant, het artikel en het retouradres. Imbarro verstuurt onder de naam van de klant het pakket direct naar hun klant. Zo simpel is het!

De enige voorwaarden die Imbarro hieraan verleent is dat deze mogelijkheid tot dropshipment alléén voor de eigen website gebruikt wordt. Dat de advies verkoopprijs, zoals Imbarro deze stelt, als verkoopprijs wordt gehanteerd en Imbarro als merk op de site van de klant wordt neergezet. Deze mogelijkheid is in de eerste instantie voor onze vaste klanten met een representatieve website.

IMBARRO HOME & FASHION
Imbarro brengt minimaal twee keer per jaar een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Bekend van de exotische print ‘Paradise’, die siert op zachte velours kussens, vloerkleden, pannenlappen, kimono’s en zelfs op tassen. Als je aan Imbarro denkt, dan denk je aan kleur, aan aaibaarheid, aan warmte en aan gezelligheid. Want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk!

Bron: Imbarro


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.