Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Relevante punten voor dealers van Umo Art Gallery

''Stay positive, we komen hier samen doorheen''

Het coronavirus zet Nederland op dit moment op zijn kop. De genomen maatregelen zijn voor iedereen lastig en vervelend. Ook bij dealers van Umo Art Gallery worden flinke klappen uitgedeeld. Eigenaar Maurits Pit: ''Wij zeggen: Stay positive! We komen hier samen doorheen.''

Hoe kunnen we elkaar helpen?
Umo Art Gallery blijft bereikbaar en operationeel via de gebruikelijke kanalen. ETC Culemborg blijft tot zeker 28 april 2020 dicht. Maurits: ''In deze tijden helpen we u graag om ook operationeel te blijven als dealer.''
Enkele punten op een rij die voor de dealer relevant kunnen zijn.
 
1. Nieuwe collectie
Bestellingen plaatsen blijft mogelijk. De Umo Art Gallery webshop wordt continu geüpdatet met nieuwe verrassende fotokunst. Bekijk de nieuwe collectie hier. 

2. Actie: nu geen transportkosten
Chauffeurs hanteren RIVM veiligheidsvoorschriften. De beschreven levertijden proberen wij te hanteren. Er zijn nu geen transportkosten. De fotokunst kan indien gewenst direct bij uw klanten afgeleverd worden. 

3. Gepersonaliseerde nieuwsbrief
Fotokunst bij uw klanten onder de aandacht brengen? Wij helpen u graag bij het maken van een gepersonaliseerde nieuwsbrief! Informeer hier naar de mogelijkheden.

4. Sample collectie
Het is mogelijk om een sample collectie te bestellen, zodat uw klanten de kwaliteit van onze fotokunst kunnen bekijken. Informeer naar de mogelijkheden.

Gratis Photoshopservice voor de klanten
Umo Art Gallery biedt kosteloos aan om fotokunst naar voorkeur in de gewenste ruimte bij uw klant te photoshoppen. Op deze manier krijgt de klant een duidelijke impressie van de fotokunst. ''Stuur ons een foto van de ruimte en gewenste fotokunst en wij regelen het voor u!''

Meer informatie;
Umo Art Gallery
info@umoartgallery.com
www.umoartgallery.com