Die Designa Architectuur BNA en Designa Interieur uitvoeren.

Tv-programma geeft blik achter de schermen bij exclusieve nieuw- en verbouwprojecten

Gisteren, zondag 5 april is de nieuwe serie Van Woonvilla naar Droomvilla van start gegaan. Het programma is te zien bij RTL4 en inmiddels aan het zevende seizoen begonnen. Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars nemen de kijker mee in de wereld van design, architectuur en interieur.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering en styling komen aan bod.

Bertram en Pauline zullen hiervoor verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen bezoeken, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht.

Bertram en Pauline laten Nederland zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is. 

-Het maken van een ontwerp op basis van het met de opdrachtgever opgestelde Programma van Eisen.
-Vervolgens de te maken keuzes ten behoeve van o.a. materialen, installaties, lichtplan, verlichtingsarmaturen, audio/video, domotica, sanitair, keuken en keukenapparatuur, meubelmaatwerk, meubilering, kleuren, stoffering, wandbekleding, karpetten,  tuinontwerp en -aanleg, etc.
-Volgen van de uitvoering van de totale bouw, en we laten in één uitzending het totale project van schets tot aan oplevering zien.
-We volgen het hele proces vanaf het bespreken van de wensen van de opdrachtgever tot en met realisatie.

Het tv-programma geeft een blik achter de schermen bij exclusieve nieuw- en verbouwprojecten die Designa Architectuur BNA en Designa Interieur uitvoeren. Bij het bouwen of verbouwen van een huis heel wat komt kijken. Elke aflevering komt er een nieuw project aan bod, van de eerste schets tot de oplevering en de styling. “We nemen je mee in onze belevingswereld en laten zien wat er allemaal bij een nieuw- of verbouwproject komt kijken”, vertelt Bertram Terpstra. “Voor diegenen die nog niet hebben gekeken: dat is heel wat. Gelukkig kun je dat gedeeltelijk of zelfs helemaal aan ons overlaten, want wij ontzorgen de opdrachtgever in elke fase.”

Voorjaar 2020: 8 afleveringen RTL4 
Vanaf zondag 5 april 2020 tot en met zondag 24 mei 2020 om 17.30 uur.

www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.