Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hiermee in hele land complexe vraagstukken beantwoorden"

Team 4 bundelt krachten en opent 2e vestiging

Architectenbureau Team 4 is gevestigd in Groningen en heeft onlangs een tweede vestiging geopend. "Ons werkveld heeft zich de laatste jaren met succes over het land kunnen verbreden", laat een woordvoerder weten. "Persoonlijke betrokkenheid bij projecten is essentieel om tot goede ontwerpoplossingen te komen. Daarom zijn we enige tijd geleden op zoek gegaan naar uitbreiding van ons architectenbureau."
 
Het bureau heeft met Rik Lagerwaard Architecten in Amersfoort de krachten gebundeld: kennis en passie voor mooie en goede ontwerpoplossingen. "Hiermee kunnen we in het hele land nog beter complexe vraagstukken in elk segment adequaat beantwoorden.  
Vanaf heden zijn we een landelijk opererend bureau met een vestiging in Groningen en Amersfoort. Met ruim 35 mensen vol passie en met persoonlijke betrokkenheid werken we aan het ontwerpen van gebouwen voor wonen, zorgen, leren, werken, leven, spelen of recreëren."


 
Over Team 4
Bij Team 4 staat het getal 4 voor samenwerking. Ze zijn ooit ontstaan vanuit 4 architectenbureaus die zijn gaan samenwerken om het UMCG in Groningen te bouwen. Zo’n gebouw kun je alleen realiseren als je in staat bent om je krachten bundelen. Uit deze krachtenbundeling is TEAM 4 ontstaan. 

Meer informatie:
Team 4
team4@team4.nl 
www.team4.nl

Publicatiedatum: