Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordeel van een online interieurarchitect

Regelmatig krijgen interieurarchitecten de vraag of zij de ruimte gezien moeten hebben om een goed ontwerp te kunnen maken. Het antwoord op deze vraag is heel simpel, kan een nieuwbouwwoning die er nog niet staat al gezien worden in toekomstige staat? Er kan hoogstens een foto van te zien zijn, maar daar houdt het dan ook wel mee op.

Klanten houden van persoonlijk contact met de architect. Online designer Kristof Gregoire is ervan overtuigd dat dit ook op een andere manier kan. "Omdat er gewoon meer en meer online kan. Skype is al lang ingeburgerd, ik teken al veel langer op de computer, dus waarom niet gewoon online afspreken? De klant ziet mij live op webcam en ik deel de documenten op het scherm en bespreek ze gewoon zoals anders, alleen dan via de computer." 


Op elk moment kan een afspraak ingepland worden.

Volgens Kristof Gregoire draait het tegenwoordig veel om flexibiliteit. De klanten willen niet afhankelijk zijn maar ook als designer is het prettig om niet vast aan een plaats te zitten. "Ik kan het ook doen van overal ter wereld, als ik maar een internetaansluiting heb. Nu zit ik in het zonnige Gran Canaria te werken, in lockdown weliswaar", vertelt hij met een glimlach. 

Het grootste voordeel van een online interieurarchitect is dat de architect of de consument zich niet meer hoeft te verplaatsen. Het is zeker stukken flexibeler, elk moment kan er een afspraak ingepland worden.

In deze tijden merkt ook hij de gevolgen van corona, maar wel in een positieve vorm, "
Ik zou durven stellen: business as usual. Zelfs drukker nu omdat er door de overheid sterk aangeraden wordt om van thuis uit te werken." 

Meer informatie:
Muundo.design
www.muundo.design
info@muundo.design  

Lees hier de blog van Kristof Gregoire.