Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurlabel Goround verhuist naar ander pand

Eigenaresse Marion Streng: "Wij willen graag die kleine parel blijven"

Het in Aalsmeer gevestigde interieurlabel Goround Interior ontwerpt en ontwikkelt producten voor in huis. Eigenaresse Marion Streng vertelt: "De showroom staat een beetje op zijn kop omdat we medio april verhuizen naar een andere ruimte, een paar deuren verderop." Goround Interior is 20 jaar geleden vanuit woonwinkel The go’round ontstaan. "Ik was voor die tijd werkzaam als styliste in de confectie, en bezocht veel Indiase kledingfabrikanten. Op een gegeven moment had ik het gevoel: tot hier en niet verder, en ben ik me gaan focussen op wonen en interieur."



"In Amsterdam in een zijstraat van de Kalverstraat ben ik begonnen met de woonwinkel. Ik had natuurlijk tijdens mijn modereizen al zoveel mooie stoffen en materialen gezien in Azië, dat ik daar met leveranciers in contact ben geraakt en producten ben gaan verkopen.  Doordat andere woonwinkels onze kussens mooi vonden en ook wilden gaan verkopen zijn we steeds meer groothandel geworden. Met de wortels in interieurtextiel is het assortiment inmiddels uitgebreid naar lampen, meubels, tapijten, manden, vazen, schalen en tassen. We kopen producten in bij leveranciers maar ontwerpen ook zelf."

V.l.n.r.: Marion Streng, Floortje Verhoeven en Angela Divkovic.

Goround levert voornamelijk aan woonwinkels, webshops maar ook stylisten komen vaak langs in de showroom om de producten te bekijken voor bijvoorbeeld de hospitality sector. Verder heeft het label een shop-in-shop bij woonwinkels Loods 5 en Boer.Staphorst. In het nieuw te betrekken pand zal het kantoor en showroom van Goround worden gevestigd, de voorraad en expeditie wordt gedaan door een logistieke partner.

Arbeidsintensief
Goround betekent letterlijk: rondgaan of een serie van herhaalde acties. "Dat is precies wat we doen, het hele jaar rond nieuwe collecties, waarbij de Goround stijl blijft. Het ondernemen is een uitdaging omdat de trends zo snel gaan. We onderscheiden ons door de dessins die we ontwerpen maar hebben ook een aantal goede basics. Het belangrijkste vind ik om lol te hebben in wat je doet en een goede relatie met je leveranciers hebben, zodat ze je trouw blijven. We proberen tot op zekere hoogte mee te gaan met de trends, maar proberen ook dicht bij onszelf te staan en wat bij ons past. We willen graag die kleine parel blijven. Ons doel voor over vijf jaar? Dat we verstevigt en uitvergroot op dezelfde plek staan, dat houdt het spannend en interessant."



Meer informatie:
Goround
Hollandweg 7
1432 DD Aalsmeer
info@goroundinterior.nl  
www.goroundinterior.nl