Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook woonbeurs The Art of Living uitgesteld

"Moeilijk, maar goed besluit van de organisatie! Zodra alles weer rustiger is gaan we er alsnog iets gaafs van maken", meldt de een. "Balen als een stekker, maar heel begrijpelijk. Kijk uit naar een snelle datum, we wachten al zo lang", zegt de ander. Het nieuws dat het The Art of Living Event is afgelast en er naar een nieuwe datum wordt gezocht, is zowel voor de organisatie als exposanten een forse tegenvaller. Het evenement stond gepland van 26 tot en met 29 maart. 

In een officiële verklaring meldt de organisatie dat "vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en het advies van het RIVM we helaas genoodzaakt zijn om het The Art of Living Event te verplaatsen. Vanuit de overheid is het advies gegeven om alle grotere evenementen in Noord-Brabant af te lassen. Omwille van de gezondheid van de exposanten, bezoekers en alle andere betrokkenen gaan we hier volledig in mee."

"We zijn er ons van bewust dat alle partijen zich volledig hebben ingezet en nog inzetten om van het event een zo’n groot mogelijk succes te maken. Om deze reden doen wij er ook alles aan om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met de betrokken partijen zijn we in overleg om een nieuwe datum vast te stellen. Wanneer hier een definitieve keuze in is gemaakt, stellen we u zo snel mogelijk op de hoogte. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en/of updates met betrekking tot het event via onze website en social media kanalen. "
 
Alle vergeven tickets zullen op de nieuwe datum geldig zijn. Hierover komt een apart bericht naar alle tickethouders. 

Meer informatie:
The Art of Living
+31(0)497 531 531
event@theartofliving.eu
wwwtheartofliving.nl