Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dicobed showt nieuwe modellen op VAKbeurs

John Vesters van Dicobed uit Uden showt op de komende VAkbeurs in De Woonindustrie een aantal nieuwe modellen, waaronder houten en gestoffeerde bedden en een boxspring. Zijn bedrijf is ook gespecialiseerd in metalen ledikanten en ruimtebesparende bedden; vouwbedden waarmee hij in Nederland marktleider is.

De houten bedden worden in een eigen fabriek Bulgarije gefabriceerd. In Turkije werkt John exclusief samen met een fabriek waar de metalen en gestoffeerde bedden worden gemaakt. Daar komt hij al 15, 16 jaar.

In Duitsland is Dicobed een kleine drie jaar geleden een groothandel gestart onder de naam Bed Box International. Dat begint steeds serieuzere vormen aan te nemen.

Dicobed bestaat ruim tien jaar en maakt als handelsnaam onderdeel uit van Bed Box Holland, dat meer dan 15 jaar geleden is opgericht en waarvan John Vesters en Hans Vogels elk voor 50% eigenaar zijn. Bed Box Holland richt zich direct op de eindconsument, de andere twee bedrijven B2B.

In Duitsland verkoopt John onder de naam van Bed Box International Yatas matrassen. Daar heeft hij vijf agenten lopen die het merk vertegenwoordigen. Zelf doet hij als Dicobed de Benelux.

John Vesters zit bepaald niet stil. De ondernemer nam in mei vorig jaar nog de volledige voorraad en verkoop van de latten-, schotel- en comfortliftbodems over van Brouwers Bedding uit Tilburg. 

Showroomnummer in De Woonindustrie: 2C021  

Meer informatie:
Dicobed BV 
Linie 7 
5405 AR Uden 
info@dicobed.nl
www.dicobed.nl
Tel. 0413 - 259 999

Bed Box International
www.bedboxinternational.com