Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boxspring Design showt verschillende nieuwe modellen tijdens VAKbeurs in De Woonindustrie

Boxspring Design, dat vorig jaar haar tienjarig bestaan vierde, neemt ook deel aan de VAKbeurs in De Woonindustrie. Van zondag 9 t/m woensdag 12 februari showt het Roosendaalse bedrijf van Peter de Kock verschillende nieuwe modellen.

Puur Madrid.

"Zo is model Madrid een toevoeging aan de PUUR collectie. Dit concept bestaat nu uit negen modellen. Kenmerkend aan dit model is de industriële poot", legt accountmanager Edzard Schram uit.

Puur ledikant Kubussen

"Model Vancouver is een toevoeging aan de Muna collectie. Dit concept bestaat nu uit acht modellen. Leuk detail is de two-tone stoffering die mogelijk is", aldus Edzard.

“Als laatste nieuwe het gestoffeerde ledikant, al lange tijd in collectie bij ons maar nu ook onder PUUR label verkrijgbaar. Voordeel is, net zoals de rest van het PUUR concept, dat alle hoofdborden en maten één prijs hebben,

Model Vancouver.

Boxspring Design handelt niet in massaproductie, maar alles op wens van de klant. Het bedrijf fabriceert boxsprings, matrassen, hoofd- en voetborden en (andere) accessoires voor de slaapkamer voor hoofdzakelijk het middenplussegment, met uithalen naar boven en beneden. Dit alles is aangevuld door een groot aanbod van stoffen. Klanten bepalen hun eigen concept. Geleverd wordt aan zo'n 150 meubel- en beddenspeciaalzaken.

Meer informatie:
Boxspring Design B.V.
Nucleonweg 7
4706 PZ Roosendaal
Tel 0165-549404
info@boxspringdesign.nl
www.boxspringdesign.nl