Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enorme vuurzee bij interieurbouwer in Aalten legt productiehal volledig plat

In een bedrijfspand aan de Vierde Broekdijk op het industrieterrein in Aalten (Gelderland) woedt al sinds dinsdagavond een enorme brand. In het pand is Tritop Interieurbouw gevestigd, waar winkelinterieurs en binnen- en buitenreclames worden gemaakt. De productiehal is volledig in vlammen opgegaan.  De brandweer gaat proberen de rest van het pand te behouden. "De vraag is of dat lukt. Er is namelijk sprake van een enorme vuurzee. En de brand is nog lang niet onder controle", aldus een woordvoerder van de veiligheidsregio.


Het pand van Tritop aan de Vierde Broekweg in Aalten. FOTO: Google Streetview.

Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand aanwezig in het pand. Vanwege de brand is een NL-Alert verstuurd waarin omwonenden worden opgeroepen ramen en deuren gesloten te houden en gebouwventilatie uit te zetten. Bij de brand komt nog steeds veel rook vrij. De brandweer verwacht het grootste deel van de morgen nog bezig te zijn met nablussen meldt de Gelderlander. Door de heftige brand zijn in een omtrek van 2,5 kilometer asdeeltjes en zelfs kleine brokstukken terecht gekomen.   

Steun betuigen aan Tritop? info@tritop.nl 

Publicatiedatum: