Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan en Wanda Roosenburg van JWR Bedden.nl blij met de komst

Duitse fabrikant Röwa neemt permanente showroom in De Woonindustrie in gebruik

Jan en Wanda Roosenburg van JWR Bedden.nl zijn verheugd dat Röwa, de grootste Duitse fabrikant van hoogwaardige slaapsystemen, een permanente showroom in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein in gebruik heeft genomen. "Als agent van Röwa zijn wij daar inderdaad blij mee", benadrukt hij. "Op de komende voorjaarsbeurs, die van 9 t/m 12 februari in DWI plaatsvindt, kunnen klanten kennis komen maken met de slaapsystemen en het nieuwe, echt verrassende concept Unicata. Naast de Röwa collectie presenteren we ook de Selecta collectie die eveneens geheel bij Röwa vervaardigd wordt", laat Jan weten.

"Het Duitse Röwa is al tientallen jaren een van de grootste fabrikanten in Europa van zeer hoogwaardige lattenbodems, matrassen en hoofdkussens", gaat hij verder. "Daarnaast brengen ze een zeer effectief meetsysteem, waarmee beddenspeciaalzaken hun klanten een persoonlijk advies kunnen geven. Alle lattenbodems en matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met het Ergonomie Instituut in München."

De Röwa fabriek staat in het Zuid-Duitse Mossingen. Op bovenstaande foto is goed te zien dat er volop gebouwd wordt. De productieruimte voor matrassen en bedden wordt uitgebreid naar 20.000 m2. Jan: "En dan hebben we het nog niet eens over de productieruimte voor de lattenbodems, de zagerij en de droogruimte voor ons (uit lokale wouden verkregen) beukenhout..."

Kun je wat meer vertellen over het nieuwe Unicata programma?
Jan: "Nog niet alles, maar het is in ieder geval technisch volkomen anders, waardoor het de boxspring techniek ver achter zich laat.
Röwa staat van oudsher bekend om de productie van geavanceerde slaapsystemen. Zo is bijvoorbeeld het Ecco-2 systeem multi-instelbaar. Het is het meest ergonomische slaapsysteem dat momenteel verkrijgbaar is. Uiteraard is dit maar een voorbeeld uit het uitgebreide Röwa programma. Op de beurs is er nog veel meer te zien", roept Jan alle slaapspecialisten op om naar Nieuwegein te komen.

30 jaar ervaring
Roosenburg heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort. Hij richt zich met zijn jonge bedrijf, dat hij in januari 2017 met zijn echtgenote startte, op de betere slaapspecialist. JWR Bedden verzorgt intussen de verkoop voor een aantal fabrikanten zoals Meubelfabriek Jooken, Nehl Wohnideen in Nederland. 

In maart vorig jaar kwamen daar twee nieuwe agenturen bij: Röwa en Selecta. "Selecta is het tweede, iets goedkopere programma van Röwa. Maar vergis je niet: beide merken zitten op een heel hoog niveau. Zowel de bedden, matrassen als lattenbodems worden zó mooi gemaakt; het is slaaptechniek in optima forma. Ik heb zelf, toen ik nog in loondienst was, ook allerlei slaapproducten ontwikkeld, dus ik heb er een goede kijk op", wil Jan gezegd hebben.

Het Ecco-2 systeem is multi-instelbaar en volgens Jan het meest ergonomische slaapsysteem dat momenteel verkrijgbaar is.

Slaaptechneut
Röwa en Selecta kwamen in ons land van de ene op de andere dag zonder vertegenwoordiger te zitten. JWR Bedden voelt zich vereerd dat de Duitse fabrikant Jan en Wanda Roosenburg polsten of zij beide merken wilden gaan vertegenwoordigen. Daar hoefden ze niet lang over na te denken. "Het is een prachtig bedrijf dat in Zuid-Duitsland zit en op een hoog afwerkingsniveau producten fabriceert. Ik ben van nature een slaaptechneut, nou ja, zeg maar gerust een slaapgek - in positieve zin van het woord. Dus daar past Röwa ontzettend goed bij.
Daarnaast hebben ze het milieu hoog in het vaandel staan. Alle producten betrekken ze lokaal. Het hout halen ze uit een bos dat vlakbij de fabriek is te vinden. Het restmateriaal gebruiken ze om de gebouwen te verwarmen. Prachtig toch? En ook niet onbelangrijk: ze hanteren een snelle levertijd."

Meer informatie:
JWR Bedden
Crayenbosch 3
3261 TD Oud-Beijerland
T +31 (6) 53 31 60 26
info@jwrbedden.nl
www.jwrbedden.nl

www.selecta-matratzen.com
www.röwa.nl