Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slapen naast olifanten in de 'jungle bubble'

Gasten die in een luxe 'camp and resort' in Thailand verblijven, hebben nu de mogelijkheid om de nacht door te brengen in het gezelschap van olifanten, dankzij de 'jungle bubble'.

De transparante constructies zijn gelegen op verhoogde houten terrassen en bieden vrij uitzicht op de olifanten, evenals op het weelderige landschap en de sterren erboven. De accommodatie is volledig voorzien van airconditioning en biedt 22 vierkante meter binnenruimte, een slaapkamer en een woonkamer, zitplaatsen onder het transparante dak en een afgesloten, niet-transparante en-suite douche.



Het Anantara Golden Triangle Elefant Camp and Resort, dat 650.000 vierkante meter van de oude jungle van Noord-Thailand beslaat, ligt op een heuvel met uitzicht op de rivieren Mekong en Ruak. De 'jungle bubbles' zijn op maat ontworpen door Eye in the Sky en zijn gebouwd met high-tech polyester stof, gebruikmakend van exclusieve précontraint serge ferrari-technologie. Dit heeft geresulteerd in een omgeving waar gasten kunnen genieten van een meeslepende natuurervaring.



Gasten kunnen de ervaring als optionele activiteit kopen en de nacht doorbrengen van zonsondergang tot zonsopgang, en 's ochtends terugkeren naar het hotel. Prijzen beginnen vanaf 17.700 Thaise baht (ongeveer € 525) per nacht voor twee personen en zijn inclusief een maaltijdmand; een volledig gevulde mini-bar; 24-uurs roomservice op de kamer; en koffie- en theefaciliteiten. Het resort is beroemd om zijn kamp dat is opgezet om olifanten in nood te helpen. de activiteiten zijn ontworpen om de olifantenverzorgers in staat te stellen de benodigde fondsen te verzamelen zonder de dieren te dwingen tot activiteiten die ze misschien niet leuk vinden.

Publicatiedatum: