Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver lanceert lente- en zomercollectie en gebruikt jaren '80 invloeden als inspiratiebron

“Sinds onze lancering is de filosofie van Zuiver altijd geweest: het ontwerp van morgen voor het interieur van vandaag. Deze filosofie is duidelijk zichtbaar in onze nieuwe lente / zomer-collectie. Nostalgische elementen uit het verleden, als het gebruik van materialen terrazzo, webbing, walnoot en gehard glas, komen weer terug in onze collectie. Bovendien zijn invloeden uit de jaren 80, zoals grote geometrische vormen en het gebruik van veel kleuren (hoewel in veel zachtere tinten) een andere inspiratiebron voor Zuivers gloednieuwe design must-haves", aldus Caroline van Velze, creatief directeur Zuiver.



"Deze vertrouwde materialen en stijlkenmerken worden op een originele en eigentijdse manier gebruikt om een ​​nieuwe futuristische en pure stijl te creëren. Denk aan strakke lijnen in combinatie met zachte organische vormen, met behulp van een fris zacht kleurenpalet. Langzaam leven, voor een evenwichtig en puur interieur."

Zuiver werkte voor de Grow lamp-serie samen met de in Rotterdam gevestigde ontwerpstudio REM atelier. Samen hebben ze vier dimbare lampen van verschillende grootte gecreëerd die elk hun eigen exotische kamerplant presenteren: Zebra Plant (M), Fiddle Leaf Fig (L), Fan Palm (XL), and Elephant Ear Plant (XXL). Een driedimensionaal, gelaagd beeld van de plant wordt in een lichtbak geplaatst, waardoor een hyperrealistische illusie van een levende plant ontstaat. REM Atelier begon te observeren hoe mensen hun leefruimte versierden met planten. De planten worden vaak in raamkozijnen geplaatst en plakken aan de ramen, omdat planten de neiging hebben om te doen wanneer ze naar het licht toe groeien.



Elk jaar nodigt Zuiver designstudenten of pas afgestudeerden uit om zich aan te melden voor de Zuiver Scholarship. Dit project geeft designtalenten de kans om een ​​of meer exclusieve producten voor de Zuiver-collectie te ontwikkelen en vooral het hele proces van ontwerp tot eindproduct te ervaren. De ontwerpers van de Zuiver Design Scholarship 2019 zijn Jasmijn Muskens & Simone Smelt.

Meer informatie:
Zuiver
info@zuiver.com  
www.zuiver.com 

Publicatiedatum: