Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Honderden makers worden voorzien van advies en materiaaltraining

Feestelijke opening vierde Broeinest in Utrecht

Broeinest UTR heeft officieel haar deuren geopend. Ruim 350 makers, ontwerpers, partners en andere interieurprofessionals verzamelden zich op 9 januari in de Werkspoorfabriek. Onder het genot van een waanzinnig walking dinner maakten zij kennis met het jongste lid van de Broeinest familie.



De werkplaats vormt het hart van de vierde locatie. Met de nieuwste machines en producten van de partners Klingelnberg-Klauss, PCK, Baars & Bloemhoff en Leitz-Service B.V. kan straks de kennis en skills op het gebied van materialen en technieken uitgebreid worden.



Broeinest UTR is geboren uit het idee dat kennis delen de sleutel is tot verbetering en succes. Tien jaar geleden startten de founding partner Baars & Bloemhoff hun HI-MACS-trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden makers voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining. Daarnaast werken zij al jaren intensief samen met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in samenwerkingen met onderwijsinstituten, zoals het Hout- en Meubileringscollege, CIBAP en TU Delft.

Meer informatie:
Broeinest
www.broeinest.nl
info@broeinest.nl

Publicatiedatum: