Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Hij is net zo diep als een kledingkast'

Sauna kan in elke woonkamer geplaatst worden

Sauna en spa producent Klafs brengt een opvallende sauna op de markt. De sauna S1 heeft praktisch bijna geen ruimte nodig. Dankzij het zoomprincipe, net als de zoomlens van een camera, heeft de S1 ook een diepte.

Door één druk op de knop en de gepatenteerde aandrijftechnologie verandert de nieuwe sauna S1 vanuit ruststand, met de afmetingen van een wandkast in 20 seconden, in een functionele sauna. Indien de sauna ingeschoven is meet de diepte slechts 60 cm, wat niet meer is dan een standaard kleding kast.

De S1-sauna is geen standaard cabine. Er kan gekozen worden worden uit moderne witte tot elegante walnoot buitenafwerking en diverse mogelijkheden in het interieur. Ook kunnen er extra modules aan toegevoegd worden. Dit allemaal is daarnaast in veel verschillende maten te verkrijgen.



Rust in eigen woning
Stijgende prijzen voor woonoppervlakte, toenemende professionele flexibiliteit, stedelijk tempo - het leven wordt steeds sneller, de levensstijl wordt individueler.
Vandaar is Klafs opzoek gegaan naar een oplossing voor rust in de eigen woning, in de buitenwijken en op het platteland, een uitstippeling van anti stress momenten.



Jongste model
Het jongste model in de S1-familie, dat geen elektrische aandrijfmechanisme doet, maar niet afziet van het “zoomprincipe”: de S1-handmatig is - zoals de naam al doet vermoeden - snel met behulp van een leuning tot een volwaardige sauna uit te schuiven.

Met een breedte van slechts 142 of 112 cm is hij gedimensioneerd om ruimte te besparen. Het interieur is uitgerust met een slim zitpleksysteem waarbij twee personen gezamenlijk de sauna S1 handmatig kunnen gebruiken. Er is geen aparte saunabesturing nodig, de temperatuur kan direct aan de kachel worden geregeld, die eenvoudig kan worden aangesloten aan 230V-stopcontact.



Meer informatie:
Klafs GmbH & Co. KG
www.klafs.nl
info@klafs.nl

Publicatiedatum: