Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel in doe-het-zelf artikelen failliet

Op 30 december is aan THR B.V. voorlopige surseance verleend. De Apeldoornse groothandel in doe-het-zelf artikelen heeft uitstel van betaling aangevraagd en dat ook gekregen. Maar intussen blijkt het bedrijf failliet te zijn verklaard. Volgens de curator wordt gekeken naar een doorstart. Meerdere overnamekandidaten hebben zich intussen aangediend.

THR is een groothandel in doe-het-zelf artikelen met een compleet assortiment van 45.000 artikelen bestaand uit o.a. ijzerwaren, elektra, gereedschap, tuinartikelen, verf, verfbenodigdheden en kleine huishoudelijke artikelen. Het bedrijf bedient retailers in de tuinbranche en doe-het-zelf markt. Daarnaast levert het aan een steeds groter aantal e-tailers, die met hun online warenhuis doe-het-zelf artikelen verkopen.

Haar klantenkring bestaat onder meer uit: Hubo, Multimate, Formido, Praxis, Gamma en Karwei maar ook uit E-Com bedrijven als Fonq, Wehkamp en BOL.

Op het kantoor en distributiecentrum in Apeldoorn werken 150 medewerkers.

2,5 jaar gelden werden de aandelen THR B.V. verkocht aan een groep priveĢ investeerders. Door middel van deze overname kreeg het bedrijf de benodigde financiering om groeiplannen te kunnen realiseren. 

THR B.V. is ontstaan uit de fusie van diverse groothandelsbedrijven, waaronder Ankor Mennema Groep, Ter Hoeven en Reesink Retail.

Meer informatie: www.curatoren.nl