'Kost je manweek investering en levert 4 manjaar inspanning op'

Studenten van Hogeschool Amsterdam zijn voor 2020 op zoek naar ontwerpopdrachten

Wil je je product gratis redesignen, of opschalen naar massaproductie, maar ontbreekt tijd en kennis? Er staan 30 studenten van de Hogeschool van Amsterdam klaar van de opleiding Industrial Design Engineering. In 20 weken ontwikkelen ze een geïntegreerd ontwerp, inclusief detail engineering.


Artist impression HvA Conradhuis

Na 10 succesvolle projecten in de afgelopen jaren is het ook dit jaar weer mogelijk voor bedrijven om in te schrijven. De studenten onderzoeken welke (metaal- en kunststof-) productietechniek het beste past bij uw product en kijken met uw technische eisen naar optimalisatie in functionaliteit, kosten en produceerbaarheid, waarbij modulariteit speciale aandacht krijgt. Ze worden hierbij gecoacht door een professioneel team van productontwikkelaars en docenten. Misschien wil je je huidige product opschalen voor grotere afzet aantallen en een andere productietechniek? Of de haalbaarheid van een product laten uitzoeken. Of je hebt een nieuw productidee en wil dit laten uitwerken? Mogelijke projecten zijn bijvoorbeeld behuizingen met kunststof delen, zoals een afstandsbesturing van een takelwagen of een multifunctioneel opvouwbaar frame met kunststof delen.

De studenten volgen de afstudeerrichting Industrial Design Engineering die gericht is op het ontwikkelen van producten voor massaproductie. Het kost je één manweek investering en het levert vier manjaar aan inspanning op. Dankzij dit project, dat gaat lopen vanaf 10 februari, kunnen 10 groepen van elk drie studenten werken aan een door het bedrijf opgestelde ontwerp-opdracht. Het project loopt tot juni 2020.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2020 via Marc Barends o.v.v. ‘ilio’.
www.cbm.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven